Gizlilik Politikası

www.ayaflowerdesign.com internet sitemize girmeniz ve / veya bu internet sitesini kullanmanız aşağıdaki şart ve koşulları kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.

www.ayaflowerdesign.com internet sitesinde yer alan üyelik, sipariş ve iletişim formlarında kişisel ve iletişim bilgilerinizi talep etmektedir. Söz konusu bu bilgileriniz siparişlerinizi verebilmeniz, ödemelerinizi gerçekleştirebilmeniz, bunlara ilişkin yaşanabilecek aksaklıklarda sizinle irtibata geçebilmemiz gibi satış sözleşmesinde belirtilen durumlar, kurallar ve amaçlar dışında kullanılmayacak ve 3. şahıslar ile paylaşılmayacaktır. Kişisel bilgilerinizin korunması ve gizliliği www.ayaflowerdesign.com yönetici ve ekibinin önceliğidir.

www.ayaflowerdesign.com, kişisel bilgilerinizin yasal bir zorunluluk olarak istendiğinde Ayaflower Çiçek & Tasarım’ a tebliğ edilen kanuni işlemlere uymak ve internet sitesinin haklarını ve mülkiyetini korumak ve savunmak adına resmi kurumlara açıklama yapabilir.

www.ayaflowerdesign.com, sipariş esnasında vermiş olduğunuz teslimat adresi ve teslim alıcı bilgilerini, siparişinizin yerine teslim edilmesi amacıyla, www.ayaflowerdesign.com adına bu işlemi gerçekleştirecek sözleşmeli bayileri, iş ortakları, kargo, kurye, posta gibi lojistik ortakları ile paylaşabilir.

Sipariş esnasında sizden aldığımız mali bilgileriniz ( firma unvanı, adres, vergi dairesi ve vergi no vb.) satın aldığının ürün ve / ve ya hizmetin size faturalandırılması amacı ile kullanılmaktadır. Kredi kartı ve/veya satın alma kartları ile yapılan işlemlerde, ödeme işlemlerinin tamamlanabilmesi için kredi kartı bilgileriniz şifreli bir ortamda banka ile paylaşılmaktadır.

www.ayaflowerdesign.com, web site güvenliğini sağlamak, oluşabilecek sorun ve problemleri çözüme kavuşturmak, sistemin iyileştirilmesi ve işlevselliğini arttırmak adına kullanıcıların İnternet Protokol ( IP ) adresi, siteye erişilen tarih ve saat, siteye doğrudan erişilmesini sağlayan web site adresi gibi birtakım bilgileri toplayabilir.

www.ayaflowerdesign.com, hiçbir surette ön ihbara ve ihtara gerek kalmadan dilediği zaman internet sitesinde yer alan her türlü bilgiyi değiştirebilir, düzeltebilir ve / veya çıkarabilir.

www.ayaflowerdesign.com internet sitesi Ayaflower Çiçek & Tasarım yönetiminde bulunmayan başka internet sitelerine bağlantı içerebilmekte olup, www.ayaflowerdesign.com bağlantılı internet siteleri ve bu sitelerdeki içeriklerden hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Yazılı izin olmaksızın www.ayaflowerdesign.com web sitemiz üzerindeki ürün resimleri, dokümanlar, tasarım öğeleri ve siteyi oluşturan tüm içerik, görseller ve kodlama kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz.

www.ayaflowerdesign.com, internet sitesinin virus vb. amaçlı yazılımlardan arındırılmış olması için mevcut imkanlar doğrultusunda gerekli tedbirleri almıştır. Asıl güvenliğin sağlanması için kullanıcının kendi virüs koruma sistemini tedarik etmesi ve gerekli korunmayı sağlaması gerekmektedir. Kullanıcı www.ayaflowerdesign.com internet sitesine girmesiyle, kendi yazılım ve işletim sistemlerinde oluşabilecek tüm hatalardan ve bunların oluşturacağı sonuçlarından kendisinin sorumlu olduğunu kabul etmiş sayılır.

www.ayaflowerdesign.com sitemiz üzerinden sipariş verdiğinizde sistemimiz eş zamanlı olarak üyelik işlemlerinizi de gerçekleştirir ve üyelik bilgilerinizi içeren bir e-mail posta adresinize gönderilir. Bununla birlikte aksi tarafınızdan talep edilmedikçe belirli zaman aralıklarında bilgilendirme, yeni ürün tanıtımları ve ilginizi çekebileceğini düşündüğümüz ürünlerle ilgili kampanya e-mailleri size gönderilir. Dilediğiniz zaman gelen bu bilgilendirme e-maillerini durdurabilir ve bu hizmetten vazgeçebilirsiniz.

www.ayaflowerdesign.com hiç bir şekilde müşterilerinden e-posta / SMS aracılığı ile kişisel bilgi, kredi kartı numarası veya benzer bilgiler talep etmez. Web sitemizden müşterilere gönderilen e-postalar sadece(sipariş, teslimat bilgisi, ödeme alındı bilgisi, şifre yenileme, tanıtım vb.) bilgi içeriklidir.

www.ayaflowerdesign.com web sitemize üyeliğinizi iptal etmek isterseniz ayaflowerdesign@gmail.com adresine üyelik iptali başlıklı bir e-mail gönderebilirsiniz.

www.ayaflowerdesign.com web sitemiz üzerinden yapacağınız alışverişlerde kredi kartı bilgilerinizin güvenliği SSL şifreleme kullanılmaktadır. Web sitemizde güvenliğin bu sistem ile sağlandığı bir sertifika ile belgelenmektedir. Bu sertifikada yer alan bilgiler www.ayaflowerdesign.com ‘a özeldir ve başka bir sitede görüntülenemez. SSL protokolü ile bilgisayarınız ile web sitemiz arasındaki bilgi akışı şifrelenmekte ve bilgilerin 3. Şahıslar tarafından görüntülenmesi engellenmektedir.

www.ayaflowerdesign.com bu gizlilik sözleşmesinin şartlarını ihbar veya ihtara gerek kalmadan dilediği zaman değiştirebilir. Değiştirilen veya yürürlükten kaldırılan her şart, yayın tarihinden itibaren tüm kullanıcılar tarafından kabul edilmiş sayılır.

İşbu bilgilendirme 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 10. maddesi gereği yapılmaktadır.

Ayaflower Çiçek & Tasarım. müşteri bilgilerinin gizli tutulması ve bu bilgilerin üçüncü kişilerle paylaşılmamasına için gerekli tedbirleri almayı taahhüt eder. Ayaflower Çiçek & Tasarım. çalışanları, görevlerini yerine getirirken elde ettikleri bilgilerin gizliliğini korumayı ve söz konusu bilgileri sadece mevzuat kapsamında kullanmayı taahhüt etmektedirler.

KVKK uyarınca Ayaflower Çiçek & Tasarım. tarafından müşterilerimizin verileri Veri Sorumlusu sıfatıyla işlenmektedir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel veri olarak tanımlanabilecek müşterilerimize ait ad, soy ad, e-posta adresi, T.C. Kimlik numarası, demografik veriler, mali veriler vb. veriler, siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, sistemsel sorunların çözümü, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirmek, önceden onay vermeniz halinde siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacıyla, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önermek ve 3. kişilerin teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerini Ayaflower Çiçek & Tasarım. adına yerine getirmelerini sağlamak ve mesafeli satış sözleşmesi ve sair sözleşmelerin ifası amacıyla Ayaflower Çiçek & Tasarım. , Ayaflower Çiçek & Tasarım. iştirakleri ve üçüncü kişi ve/veya kuruluşlar tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilir.

Kişisel verilerinizin Ayaflower Çiçek & Tasarım. tarafından işlenmesi ile ilgili olarak; KVKK’ nın 11. maddesi uyarınca; kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verilerinizin işlenmiş olması halinde buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerinizin işlenme amacı ve buna uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde ve yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini talep etme, kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, düzeltme veya silme işlemlerinin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme haklarınız bulunmaktadır.

Kişisel verilerle ilgili her türlü sorunuz için Ayaflower Çiçek & Tasarım. veri güvenliği sorumlu yetkili birimiyle iletişime geçiniz.

Şirket Veri Güvenliği Sorumlu Yetkili Birimi: ayaflowerdesign@gmail.com

Tüm sorun, görüş ve önerileriniz için www.ayaflowerdesign.com aşağıdaki iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz.

Menü